216 repatrianten hebben gestemd

Written by on May 28, 2020

Repatrianten in quarantaine hebben op 25 mei 2020, zoals door de president beloofd, hun stem uitgebracht. Voor het eerst in de geschiedenis van Suriname is er een speciaal stembureau opgezet zodat 216 repatrianten hun recht om te stemmen konden beleven. “Dit was een hele grote logistieke operatie om alle mensen die hadden aangegeven dat zij wilden stemmen, de gelegenheid te geven te kunnen stemmen”, zei NCCR-coördinator Jerry Slijngard.

Een perspoon kon niet stemmen, omdat deze persoon in het buitenland is ingeschreven en is uitgeschreven in Suriname.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Stichting Radio Omroep Suriname

Current track
TITLE
ARTIST

Translate »