Crèches en peuterscholen per 1 juni weer open

Written by on May 28, 2020

Directeur van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Angela Salmo, heeft zojuist meegedeeld dat crèches en peuterscholen per 1 juni 2020 weer mogen opengaan voor het publiek. Het COVID-19 Crisis Managementteam informeert de samenleving vandaag wederom live vanuit het COVID-19 Management en Media Centrum in de Congreshal.

De toestemming wordt verleend met goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid, die ook de veiligheidsregels waaraan de opvanginstellingen zich moeten houden, heeft opgesteld. De Sozavo directeur benadrukt dat er specifieke veiligheidsregels zullen gelden die door de crèches en peuterscholen moeten worden nageleefd.
Het is vanaf 1 juni ook toegestaan bezoek te brengen aan personen in overige opvanginstellingen zoals tehuizen.

De financiële ondersteuning aan crechehouders en crèche medewerkers gaat onverkort door. Registratie vindt uitsluitend plaats bij het Bureau Opvanginstellingen van het ministerie van Sociale Zaken aan de Waterkant. Uitbetalingen vinden plaats aan bij de Stichting Volkshuisvesting aan de Madeliefjesstraat, van 10.00 tot 13.30 uur.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Stichting Radio Omroep Suriname

Current track
TITLE
ARTIST

Translate »