Walter Bouterse doet aangifte tegen Brunswijk

Written by on May 28, 2020

Walter Bouterse, kleinzoon van de president, heeft een klacht ingediend tegen Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP en enkele social media sites. Hij heeft bij politiepost Flora de klacht gedeponeerd. Hij voelt zich aangetast in zijn goede naam en eer. 
Brunswijk heeft tijdens een persconferentie vandaag meegedeeld dat Walter Bouterse bij de Anthony Nesty Sporthal was. Hij wilde het gebouw binnengaan, maar dat zou niet gelukt zijn. Hij zegt aan Clifton Limburg in Bakana Tori dat hij ook niet van plan was om naar de sporthal te gaan. Hij vindt dat hij onterecht met de haren erbij gesleept wordt. 
Bouterse zegt dat iedereen  hem vraagt wat er aan de hand is. Zijn naam wordt ten onrechte steeds genoemd. Volgens Brunswijk was men van plan het gebouw in brand te steken. De mannen zouden brandstof hebben in tanks. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Stichting Radio Omroep Suriname

Current track
TITLE
ARTIST

Translate »