SRS Artist

Jah Hands Baas – Around you 

De talentvolle Jah Hands Baas is weer uit met een gloednieuw nummer.  Dit keer zingt hij vol overgave over de verschillende bevolkingsgroepen, culturen en onze prachtige natuur. 
“Around You”, met deze song uit de artiest zijn waardering en liefde voor Suriname.  
De tekst van dit lied is sinds 2018 geschreven en zou origneel met een live band worden opgenomen. Uiteindelijk werd het een studio opname in samenwerking met Rohit  van RootsNcultjah en Realdo van RN Media. Als team gaven zij de volle ondersteuning voor het opnemen en uitbrengen van deze song en zie hier het resultaat. Het bijzondere aan dit nummer is dat het is geïnspireerd door een visioen. 
Al bij het uitbrengen van zijn eerste nummer voor 2019 maakte Jah Hands Baas bekend dat hij er bewust voor kiest  om  voortaan  meer Engelstalige songs uit te brengen. De artiest vindt dat dit het beste is voor de richting naar waar hij zijn muziek carrière wil sturen. Zo komt de boodschap zowel binnen- als buiten Suriname goed bij het publiek aan. De bijbehorende videoclip voor “Around you” is ook al af. De opnames hebben op verschillende plekken in verschillende districten zoals, Para, Commewijne, en Paramaribo plaatsgevonden.
Ondanks zijn vorig nummer niet het resultaat behaald heeft waarop hij gehoopt had, is de Reggae zanger toch tevreden. Voor zijn volgers in vooral Nederland, België, Guyana en Frans Guyana, is de song niet onopgemerkt gebleven en wordt het zelfs elke maandag afgespeeld tijdens het Surinaams Nederlands muziek programma, “Royal Voices”. Jah Hands Baas hoopt dat “Around you” het nog beter zal doen. Het kan ook niet anders. Ondanks wat volgens hem mis ging bij de productie, is het toch af en ready om uitgebracht te worden. De release van de song is op 16 september. Het ligt in de planning dat de artiest op 30 november zijn volledige album uitbrengt. Dit zal feestelijk gebeuren met een releaseparty, waarvan de artiest jullie natuurlijk op de hoogte houdt. Voor 2019 mag hij verder ook als hoogtepunt zijn nominatie voor een award tijdens de “Su Award Show” optekenen.
“Around you” is een nummer over Suriname en over de liefde voor Suriname. Kijk uit naar de song met de bijbehorende videoclip en vraag het aan op de bekende Radio en TV zenders. Toon zo jouw waardering voor Suriname en onze Surinaamse artiesten. Mi lob Su, Yu lob Su, un alamala ab lobi gi Su.
 

I Style “Denki Bung”


Met muziek je hart kunnen luchten en tegelijkertijd je boodschap op een leuke manier naar voren brengen. Zo doet de jonge veelbelovende artiest I Style dat ook met zijn muziek. Zijn nieuwste nummer ‘Denki Bung’ is het resultaat daarvan. Hij wil met deze track een ieder laten weten dat we allemaal elkaar nodig hebben in het leven. Ook al ben je zwart, wit , geel of rood . We hebben elkaar nodig en we moeten allemaal zo positief mogelijk denken in het leven.
I Style zag het levenslicht op 10 april 1991 in het s’Lands Hospitaal. Rodney Pinas zoals hij in het echt heet is woonachtig op Charlesburg, maar kent Blauwgrond ook heel goed, omdat hij daar tot zijn 13de opgroeide. Uniek wil hij altijd zijn met zijn muziek, daarom bedacht hij de naam I Style, welke letterlijk betekent mijn stijl. Deze naam past helemaal bij hem, omdat hij geen liederen zingt van anderen, maar helemaal uniek en origineel is.
Door veel te luisteren naar muziek groeide zijn interesse op dit gebied. Hij kreeg steeds het gevoel om ook zelf muziek te maken. De drang om zijn eigen teksten te schrijven werd steeds groter. Hij wilde gewoon zijn ding doen en dat is muziek. Zo ontstond vorig jaar het Reggae nummer ‘Only One’, een love song in het Engels en Sranan. Hiermee debuteerde I Style ook met zijn eerste videoclip. Een hele leuke en leerrijke ervaring voor hem als jonge opkomende artiest.
Als het gaat om muziekstijlen dan mag gezegd worden dat Reggae dichtbij zijn hart ligt, maar een leuke verassing met Dancehall, Zouk en Afro zijn natuurlijk niet uitgesloten voor deze talentvolle artiest. Dat hij meertalig is, merken we aan de vele talen waarin hij zijn muziek uit. In de talen Engels, Aucaans, Nederlands en Sranan brengt hij positieve thema’s ten gehore zoals liefde en je geld verdienen op een eerlijke manier.
Met zijn nieuwste single ‘Denki Bung’, wil I Style een duidelijke boodschap geven. Zoals de naam het al zegt, denk goed na. Voor I Style is het belangrijk dat een ieder goed nadenkt voordat hij of zij iets gaat doen in het leven. En wees ook altijd positief. Van dit Reggae nummer is er reeds een videoclip opgenomen bij Mango Bar & Grill. Een hele leuke plek om gezellig samen te zijn en het nummer ‘Denki Bung’ gaat ook over samen leven met elkaar. De productie van deze videoclip ligt in handen van RN Media.
Rustig ,lief ,aardig, betrouwbaar en serieus wanneer het gaat om afspraken, is de korte en krachtige beschrijving van I Style aan zichzelf. Meer muziek met een positieve boodschap garandeert hij zijn fans. En deze boodschap wil hij ook live overbrengen met optredens. ‘Be wise, ga naar school als je de kans krijgt. No mek matie haar joe go doe dong dong sani…..denki bung. Gebruik je eigen verstand en soso lobi voor mijn fans’, klinkt de boodschap van deze veelbelovende zanger.
Ben jij ook nieuwgierig naar I Style zijn nieuwste single? Blijf de sociale mediakanalen en radio- en tv-zenders volgen, want de single komt heel binnenkort uit


Current track
TITLE
ARTIST