dingdongtogelGoltogel dan link alternatif goltogel
MARTINIQUE HOUDT SURINAME IN BEDWANG - Radio SRS Suriname

MARTINIQUE HOUDT SURINAME IN BEDWANG

WhatsApp Image 2024-03-24 at 19.49.55

Het is Martinique gelukt een gelijkspel af te dwingen van Suriname in de zondag gespeelde oefen interland. Het publiek in het uitverkochte Yanmar stadion zag de ploeg van Stanley Menzo zelfs op achterstand komen.
Brighton Labeau scoorde in de twaalfde minuut de openingstreffer voor Martinique.
Nog voor rust zorgde Fortuna Sittard-middenvelder Justin Lonwijk voor de gelijkmaker. Deze 1-1 bleek ook de eindstand van de oefeninterland in Flevoland.
Menzo was al eens eerder bondscoach van Suriname, maar koos in 2022 voor een trainersklus in China. Deze maand keerde de oud-doelman van onder meer Ajax, PSV en Oranje terug. Hij is de opvolger van Aron Winter, die moest vertrekken vanwege teleurstellende resultaten.
Momenteel is Menzo met Suriname in voorbereiding op het kwalificatietraject voor de Gold Cup van volgend jaar. Daarnaast hoopt de zestigjarige trainer zich te plaatsen voor het WK van 2026. Suriname kan beschikken over voormalig Eredivisie-spelers als Ridgeciano Haps en Sheraldo Becker.