dingdongtogelGoltogel dan link alternatif goltogel
ROBINHOOD WINT VAN AS ETOILE MATOURY - Radio SRS Suriname

ROBINHOOD WINT VAN AS ETOILE MATOURY

29 JULI 2024 - FOTO ROBINHOOD

SV Robinhood versloeg AS Etoile Matoury zondag met maar liefst 4 – 1. De club uit Frans-Guyana nam na 20 minuten spelen, een voorsprong door uit een minder goed bewaakt moment doelman Fonkel te verslaan, 1-0. Dit doelpunt werd gescoord door een speler van Surinaamse origine, Gorden Doekoe. De CFU Caribbean Club Shield wedstrijd werd gespeeld in Ergilio Hatostadion in Willemstad, Curaçao.
De voorsprong was maar voor een korte duur, want Robinhood maakte de gelijkmaker in de 24e minuut. Don Tuur plaatste het leder in het net en bracht de stand op 1-1. Robinhood domineerde de wedstrijd vooral op het middenveld. In de 34e minuut bracht de doelman van Frans-Guyana een speler van Robinhood ten val. De arbiter was resoluut en wees naar de witte stip. De aanvoerder van Robinhood, Jamilhio Righters, maakte geen fout en bracht de stand op 2-1. Hierna werden de kleedkamers opgezocht, in de tweede helft was hetzelfde beeld te zien. In de 53e minuut was het wederom raak. Shaquille Cairo pakte ook zijn doelpunt en bracht de stand op 3-1. Robinhood wilde meer en in de toegevoegde tijd maakte Righters zijn tweede doelpunt en bracht de stand op 4-1. Met deze overwinning heeft Robinhood zich geplaatst voor de kwart finale die over twee dagen gespeeld wordt.